<3

Har någon sett min katt Bella?? Hon försvann i fredags i Godby och har nu varit borta i 4 dagar och hon brukar aldrig vara borta nån längre tid så jag börjar bli riktigt orolig. :( Kontakta mig på 04573431540 om ni ser henne. :´(






15.47

Skolan idag var väl rätt så vanlig. Några skrattanfall som man alltid har i min klass! x)

Efter skolan for Sara och jag via källbo för Sara sku fråga om hon kunde vara där på dagsverket och då fick man träffa sin gamla klasslärare.

Ikväll ska jag fara och jobba på min morbrors potatismaskin! Får se hur de kommer gå hehe.




Dagen efter

Halloj!

Jag är lite seg med att blogga men de är för att jag är trött från igår typ. 

Vigseln(min kusin Lindas bröllop) var vid Lemströms kanal och det var jättevackert! Linda hade en jättefin klänning och när dom höll sina tal för varandra börja jag gråta för de var så fint!

Sen var bröllops festen på Pellas gården i Lemland (där de brukar vara teater) och där fick vi jättegod mat som Michael Björklund hade lagat.

Bröllopstårtan var riktigt snygg och god! Sen var de lite sånger, fina tal och en rolig lek som hette typ skoleken och gick ut på att brudparet skulle ha sin ena egna sko i handen och sen sin partners sko i handen och så fick dom frågor till t.ex. Vem städar mest?, så satt de upp den sko som tillhörde den personen som städa mest.

Dans var de också till ett rockabillyband och en dj som hade jättedåliga låtar :P. Var väl hemma vid typ kl 3 på natten och då var de bara 6 grader ute!

Här kommer några bilder från bröllopet:


Brudtärnorna, the bestman och lilla Vilja som brudnäbb :)


Linda och Stefan = <3


Skoleken


Jag hade en väldigt ful min på bilden men där är min kavaj iaf :)


finaste paret <3



Praon klar!

Nu har jag praoplats! :D Jag var in till Ålandstidningen idag och fick praoplats! Sara fick också  plats där så vi ses förhoppningsvis. Jag blev så hmla glad för jag ville verkligen praoa där. Men efter att vi hade fixat (Hanna fick också praoplats) gick vi till bagarstugan och fika. Sen hann kom mamma så skulle vi fara till mimmi och äta middag men först gick vi via madison där jag köpte en kavaj. Har typ velat ha en kavaj skitlänge så nu e jag happy! Kan visa nån bild imorron om jag hinner och kommer ihåg det.

Imorgon ska jag på min kusins bröllop. :) Jag vet inte vilken tid jag kommer hem så jag kanske bloggar efter bröllopet eller före.



Deprimerande

Usch,usch,usch! Ska strax gå och göra min första matteläxa -.- Jag hatar verkligen matte! Och att jag suger på de gör det inte mycket bättre direkt. Och vi har en jobbig lärare som ger en planering om vad man ska hinna med varje timme och om man inte hinner göra det måste man ta hem, men jag menar de kan man ju strunta i men vi måste också göra en läxa som vi lämnar in till henne. Det skulle ju inte direkt vara så bra att starta 9:an med att skita i matteläxan... Så jag antar att jag måste gå och göra den nu. Vädret piggar ju inte heller direkt upp en.

Här kommer en bra låt iallafall:



@ Sara

Halloj!

Skolan var väl som vanligt men de var lite roligt på ena rasten för vi låste in Weine och Frida på toan och sen sprang vi iväg x) o var lite busiga (haha vad roligt det är att skirva busa!).  Efter skolan gick Sara och jag ut med våra hundar. Och Frida kom just och nu ska vi baka kladdkaka!


19.23

Har inga hunnit blogga i helgen för den har varit rätt så stressig kan man väl säga men rolig!
Så därför tänkte jag berätta lite snabbt i punktform vad jag har gjort i helgen:

Lördag: var på paf open med Sara o Mimmi. Men de faila lite med våra biljetter så vi kunde inga gå in på stora arenan men dom tur var så var de några matcher på dom planerna som e utanför. När proffs matcherna var slut så kom de några typ "amatörer" och den ena av dom var skithårig och hade superman kalsonger på sig! Sen bar de av till Tjudö på kräftskiva med Frida,Hanna,Sara,Jossan och Isak. Det var trevligt och mysigt för vi satt på deras uteplats (som har tak) när de ösregna. Natten spenderades hos Sara med Jossan.

Söndag: Vakna hos Sara och sen fick vi väldigt bråttom för vi skulle till Paf Open. Vi såg på finnkampen Finland förlora båda matcherna och sedan brons- och guldmatchen. Tyvärr hann vi inga se hela finalen med nu vet jag iallafall att USA vann. Direkt efter Paf Open for jag på kalas till min kusin John som blev fjortis!  

Skolan idag var lite jobbig för nu har vi bara vanliga lektioner -.- 
NU ska jag gå ut och gå med min vovve Rocky!


Uffe på berget

Halloj!

Nu var andra dagen i skolan avklarad då. Tycker ändå att det dom här 2 dagarna har gått snabbt men de känns konstigt att kalla sig en nia. Idag var de ju skolfotografering också, usch jag hatar att man aldrig kan se normal ut på klassfoton :P

Efter skolan åkte jag o Sara hem med Isak till Sara men de faila lite och en sur gubbe blev sur för att han skjusa oss båda. Sen for vi till Uffe på berget och fikade och sen for vi och våldgästa Ronny och Jossan. Jag körde Isak fyrhjuling när vi var hos Ronny också och det var skitskoj! Sen skjusa jag Sara på den ;D

Här kommer lite bilder från dagen:














SEMIFINAL!

Haha jag måste bara rätta Jossan om hur man skriver semifinal så därför blir det också rubriken!

Igår messa jag Jossan om hon ville komma och först fika med mig på Uffe på berget o sen sova över o de ville hon! Så vi for pch fika en kladdkaka o satt och o prata o sen for vi hem till mig o såg på beck- i stormens öga.

Idag har vi varit ut o gått med Rocky och sen for vi hem till Jossan där vi är nu. Och nu ska vi sjunga Singstar!


Tog bara en random bild från min konffa men tyckte de var lite nice att klänningen far upp i vinden ;P


Imorgon ska jag först till tandläkaren o sen ska vi gå till paf open :)


Pics

Här kommer lite bilder från min söta kusins konffa!








haha så har roligt var de ;P fast inga i kyrkan...






My cousins ;D


Monday morning!

Ja nu e de bara 3 dagar kvar av sommarlovet :( Hela sommaren har ju gått så jäkla snabbt o jag har gjort roliga saker och vara med alla mina underbara friends! Vad har mina läsare gjort på sommarlovet??

Men nu tänker jag lägga upp några bilder som beskriver vad jag har gjort i sommar!














Törnfåglarna

Kom just hem från Mimmis konffa. I kyrkan var de långtråkigt för prästen var skittråkig och prata jättelänge... Men sen for vi hem till Mimmi o åt god mat o åt massa goda bakverk! Det kommer bilder senare idag eller imorgon :)

Men nu ska jag se på Törnfåglarna!


Värmeslag...

Först av allt måst jag bara säga att jag håller på att dö i värmen! Och jag inte heller varit till stugan eller till nån strand så att man kan svalka sig... Istället har jag varit ut o gått i en timme i sund när de var som varmast :P

Men imorron ska jag på Mimmis konffa(tredje iår för mig om man räknar med min också :P) i Jomala :) Kanske träffar jag Frida i kyrkan också!

Nu kmr de en liten bildbomb på Mimmi o mig ;)



Mimmi och jag på Birka 08


Kusinerna på Birka 09



Mimmi :)

I vintras


Visby 10



Visby

<3




Update

Gud måste bara visa den här patetiska och dåliga musikvideo!


Sex and the city

Idag har jag först klippit gräs och sen på kvällen var jag på dans. Det var så jäkla skoj som vanligt! På fredag kl 17.30 vid stadsbibban och kl 19.00 vid emmaus måste alla komma och kolla på oss! Det kommer bli asbra!!

Men nu blir det att kolla på sex and the city. Guuud vad jag skulle vilja se sex and the city 2! Imorron ska jag klippa mig men de blir nog bara att klippa upp håret och klippa topparna.




Foton

Hm ni kanske har sett Saras fina gästinlägg... Men jag orkar inga ta nå foton nu men jag kan visa några foton från grönan fast jag har inga många. För jag var som sagt till Gröna Lund med jossan o familjen i tisdags. :)


(asså seriöst dissa Eriks face)


haha ingen kommentar om mitt face :P


Det var sjukt långa köer och man stod typ i kö 30 min till varje sak så vi hann bara åka 5 st gånger.


haha Jossan när vi skulle åka kvasten x)



Sara gästbloggar

Hallå, sara var det här, tänkte bara säga att Emma kommer att blogga ikväll och VISA vad hon har köpt och om det inte händer så får ni ringa henne ända tills hon har laddat upp bilder från resan :P

Det var nog allt, ses :)

Grönan!

Imorron far jag och Jossan till görnan (med min familj)! Det var sjukt längesen jag var till grönan så de ska bli jätteskoj att fara. Förhoppningsvis hinner man shoppa lite också ;)

Ikväll har de varit Dunder dans. Det var lika kul som vanligt!! Vi öva inför kulturnatten så kl 17.30 den 13.8( på kulturnatten) får ni komma och kolla på oss!


Tjosan i trosan! ;)

Haha världens bästa rubrik not :P Nu e jag hos Sara o väntar på att våra friends ska komma hit o sällskapa hos (haha vilket uttryck :P) förutom Frida som typ kmr vid halv 12 är hennes teater e slut. Ja men nu orkar jag inte blogga mer så hejdå!


Did You Hear About The Morgans?

Har varit på Dunder dans ikv! Det var roligt men jobbigt eftersom vi har dansar samma dans 2 täningar i rad men nu sitter den som ett berg och de ser skit snyggt ut! Idag var jag till bibban o då lånade jag en fim som jag har velat se ända sen den kom nämligen "Did You Hear About The Morgans?" eller på svenska: "Har du hört hört ryktet om Morgans?". Jag har inte sett klart den än men den e bra hittils! Lite överdrivet skådspelari vilket är konstgt eftersom både Hugh Grant och SJP brukar vara riktigt bra.

Imorgon ska jag fara till Sverige med med pappa och Erik o hämta min mobil som har varit på lagning på Media Markt i Barkarby.


3.8.2010

Nu sitter jag ensam i Saras hus o e på hennes dator vilket känns lite konstigt... (men ändå ganska brra eftersom man inte direkt e nån främling i huset xP).Men hon e ute o går med hundarna o borde komma tillbaka snart (nu
hör jag henne o jossan)
men nu ska jag sluta o vara social med henne o jossan o fixa isaks present!






haha mina små gullungar! <3 (

Saras place

Jepp rubriken säger allt! Jag och Sara har tillbringat eftermiddagen på Mattssons för att inhandla lite saker tills imorgon då jag,Jossan,Hanna,Frida,Isak o Lukas ska tälta på Saras gård för att fira Iska ( som fyller 15 den 5 augusti). Jag hatar att tälta men ska ställa upp gör mina kära vänner! Och ikväll är de Dunder dans! De ska bli jätteroligt för de var värsta längesen vi hade träning.

Igår var jag,Sara,Hanna,Jossan,Isak på spökteater i Kastelholm där Frida och Elisa var med :D Alla var jätteduktiga o storyn var bra, men jag blev inte så jätterädd menlite rädd var man ju o jag o Sara höll varann i handen hela teatern.

Måst bara lägga upp den här låten för jag lyssnar på den 24/7


RSS 2.0