Skaka rumpa ;)

Igår var jag med Julia på Broken Door som var rätt så bra. Sen träffa vi lite folk och sen for vi hem till henne o såg en film som handlade om en racerförare xP o sen vi halv 4 typ gick vi o sov.

Idag har jag varit på vikinga marknaden med Sara. Jag köpte en ring och en klubba.

Ikväll blir de att skaka rumpa till sean banan ;D



=)

Har kommit hem från en kort natt i Saras mosters hus med Frida,Jossan o Sara ;D Igår åt jag,Hanna,Jossa, Sara o Frida mat på Arken Garden o sen for vi på rockoff o var lite på Isaks båt  :) o spenderade natten som sagt i Saras mosters hus. Idag om de blir fint väder blir de väl att fara in på Brolle!


Jag lever ;)

hehe jag känner att jag inte har uppdaterat på ett tag nu så de e väl dags för ett inlägg nu ;D 

ja det jag har gjort den senaste veckan är ju att vara på rockoff med typ sara,jossan,hanna,mimmi,jan,isak o lukas typ :) igår kom frida oxå (hon har spelat teater i sund men e ledig 3 dagar) :D. 

Nu e jag hos Mimmi o ska äta middag här o sen fara in på Lars Winnerbäck ikv. Men nu ska vi baka en kladdkaka!




Viva Espana!

Dom vann!!!!!!!!!!  Jag o Sara bara satt o skrek o dansa efter slutsignalen!

 

Sommar 2010

Asså gud vilket underbart väder de e nu!! så jäkla somrigt väder o skitvarmt i vattnet :D
Idag har jag,Sara,Jossan o Tove varit till Toves stuga i Torrbolstad. Stugan var mysig o hade en fin strand. Vi chillade,simmade o såg på 2 filmer :D

Nu e Sara o Jossan här o ska sova här ;D


Hola!

Nu sitter man med sina kära vänner Frida,Hanna o Jossan i Tjudö ;) jag o jossan körde till Tjudö simstrand där vi mötte upp dom. Sen låg vi bara o sola o bada lite men Frida o Hanna e badkrukor så dom simma nästan inte alls medans jag o Jossan simma o hoppa som galningar ;P men nu sitter vi o chillar hos Frida ;D ikv ska vi kanske sova hos sara (fast hon vet typ inte om det x) )



En fin sommarbild från när vi var på Isaks mormors stuga :D

:D

Imorron far jag på birkakryssning med Mimmi :D först far vi till sthlm o sen tbx till Åland o sen Gotland på lördag o på söndag kmr jag hem. Missar kvartsfinalerna


Bild från öppna gårdar förra året :P


Hos Hanna!

E hos Hanna nu :D hon har ju äntligen kommít hem från Frankrike (o alla andra länder xP) så de var skit längesen jag såg henne! :) Jag åkte moppe hit i regnet o de var inte så kul -.-  Men nu har vi bakat kladdkaka o ska snart äta upp den ;)




 


Bild från Hannas konffa ;D´dissa mitt face:P






RSS 2.0