Knallen!

Idag vid 4 for jag till Knallen med Jossan och hälsa på Ronny (som praoar där) men sen for han typ till nån skrot grej och vi åt där. Vi åt båda hamburgertallrik och det var riktigt gott! ;D Så vi satt och åt och prata där i typ en timme och sen for vi till stallet och fixa våra hästar och så fixade vi Freyr (som Tove skulle rida). Jag red Austri och Jossan Fakur och så var vi tre till. Det var helt perfekt väder att rida ut i! Det var inte kallt och inte himmlen var jättefin!

Nu ser jag på Berg flyttar in och sen blir det att kolla på varuhuset och sen blir det sängen för mig ;D

Imorgon är det dans!



En bild på Austro och mig från tävlingen förra året.

Tv

Nu blir det att titta på idol!


16.27

I skolan på gympan(eller idrott som det tydligen heter nu:P) hade vi orientering. Jag gick tillsammans med Isak,Frida,Sara och Hanna. Sen mötte vi Robin,Dennis,Frida och Weine i skogen så då gick vi med dom också. Det gick mycket bättre att orientera nu än för 2 veckor sen för då blev man genomblöt men nu var man torr. ;D

Nu ska jag läsa lite på prov för jag,mamma och Erik ska äta middag i Persby. ;D



 


Jag <3 Ivanhoe

Idag har jag sett på min älskade film Ivanhoe! Den är ju så jäkla bra! Egentligen borde man ju bara se den på nyårsdagen (vilken är en tradition sen jag tidernas begynelse) men jag kan inga hålla mig så jag köpte den på metro records förut. Det är ju typ alltid snack om vem han ska välja och så men jag tycker han väljer helt rätt tjej! Jag har alltid tyckt mest om Lady Rowena.



"Det är en tröst att hösten är så vacker"

Det känns som att jag inte har varit så aktiv på bloggen dom senaste dagarna men ska försöka ändra på de!

Helgen har spenderats med Hanna,Sara och Frida hemma hos Jossan. Vi gjorde massa frågesporter(don't ask me why x) ) och så såg vi på Pocahontas idag! Jag bara älskar alla dom där gamla Disney filmerna och de var ju så längesen man såg dom så de är extra roligt att kolla på dom nu.

Men nu ska jag väl börja plugga lite, har två prov + ett förhör denna vecka : matte och samhälla prov och ett biologi förhör. 


0-9

Ikväll har jag varit och kollar på fotboll med min faster. Åland United spelade ju Champions League mot ett tyskt lag (kommer inte ihåg namnet för de var så konstigt). Tyskarna var helt överlägsna och United hade nästan inget att säga till om så de blev tyvärr stora siffror.



Imorgon blir de "välj sjön" med klassen + 9d och på kvällen är det dunderdans. :D

En tisdag som kändes som en måndag

Bara för att ge er lite bevis på att denna tisdag känndes som en måndag:

-igår tänkte jag packa gympaväskan
-imorse tänkte jag packa gympaväskan
-när Frida tog ut samhälla boken sa jag: men vi har ju klasstimme(det har vi bara på måndagar)?

Men när man kom in i tisdagsrutinen så kändes de nästan som en tisdag!

Ikväll är det dunderdans! :D



btw nu vill jag ha snö (a)



Öppna Gårdar

Ikväll har jag varit på öppna gårdar med familjen. Först var vi till ÅCA (där jag träffa frida :D) kolla runt och åt en munk, sen bar de av till Ulfsby o kolla runt och sen for vi till någon tyå fårgård men då va de väldigt mörkt så man såg typ inget. ;P Det var ganska kallt men ändå mysigt! Egentligen så är de ju inte direkt så himla roligt på gårdarna(bara om man träffar nån) men det är mysigt och så är det ju lite av en tradition. :)

Imorgon ska jag fara till några gårdar med Mimmi t.ex. Limnäs tror jag. :)

 


Att dansa med fötterna är en sak, men att dansa med hjärtat är en annan!



DANS,DANS,DANS!

Skolan idag var väl helt okej! Hände inget speciellt roligt bara lite gapskratt som vanligt. Fast de var många sjuka idag t.ex Weine så om du läser de här krya på dig! 

Ikväll ska jag på dunderdans. Ska bli skitskoj eftersom jag missade förra gången eftersom vi var i Hessa.


Måndagskväll med Sara!

Kvällen har spenderats med Sara. Vi har varit ut och gått i ösregn och fixat picasa till mig. :)

Imorgon är det dunderdans!


Helsinki-kortti

Jag orkar inga skriva vad vi gjorde men korten visar vad vi gjorde:

Tisdagen:

Färja Mariehamn -> Åbo  Åbo-> Hessa









Onsdagen:

Var till våra brevvänners skola -> Fazerfabriken -> Sveaborg

















Torsdagen: 

riksdagshuset -> sightseeing -> shoppa -> färjan hem














Det var en jättebra resa med bra folk! :D

Livstecken!

Här kommer ett litet livstecken på bloggen! Igår var jag trött typ hela dagen så jag orkade inga blogga. Men nu ska jag gå ut och gå i regnet så bilder från resan kommer ikväll!

Helsinki!

Hinner inga blogga nu men tänkte bara säga att imorgon far jag till Helsingfors och kommer hem på fredag. Bloggen kommer stå stilla med jag uppdaterar när jag kommer hem! :)


Höstmys!

Nu sitter jag i soffan med en rostad macka, varm choklad o myser och så är de mörkt ute så det kan inte bli mer höstigt!

Imorgon ska jag fara in till stan efter skolan och köpa tyg och göra lite ärenden.

På tisdag far jag till Helsingfors med finskaklassen och kommer hem på fredag. Ska bli roligt men de kommer bli pinsamt när man ska prata finska med sina brevvänner eftersom man typ inte kan någon finska.

Men nu ska jag kolla på femte säsongen av vänner.  :D




18.53

Idag har jag verkligen inte gjort något intressant. Men jag har faktiskt lagat middag och de blev ost och skinkpaj. Riktigt lyckad blev den!

Här ett collage från igår:


Kräftor!

Idag har jag haft en riktig hemma dag. Jag har gåt runt med mjukis kläder, städat min garderob och sett på gossip girl. Men ändå har de varit en riktigt skön dag! 

Ikväll ska jag fara på kräftskiva till Sara med familjen.  Jossan och hennes familj kommer också vara där :)

Nu ska jag gå och laga varma mackor!


Ska snart iväg i regnet?

Ikväll ska jag,Sara,Frida och Isak fara till Hanna. Vi ska grilla och vara allmänt sociala. Tanken var att jag och Sara skulle åka moppe dit men nu verkligen ösregnar de så vi får väl se hur de blir med de... På nåt sätt ska vi väl komma dit iallafall.

Haha måst bara berätta om en rolig sak som hände i skolan: Jag,Sara och Weine är en grupp i profilen och så skulle vi gå till datasalen och då snubbla jag i trappan och Weine gjorde parodi på mig! Asså gud vad jag skratta! Höll nästan på dö av andnöd, kissa på mig och min käkmuskler dog och mina magmuskler! x)



Hanna och Weine i 7:an, dom ser så småa ut! 


Getas vildmark

Nu kommer de lite bilder från friluftsdagen(saras bilder men jag har redigerat dom) 

 



yeah hade en riktigt snygg ryggsäck på mig ;)



kärleksparet!



vi säg en död säl! och den stank värsta mycket!



Denniiiiis!



Ny bloggdesing!

Nu e min blogg desing färdig! Jag och Sara har fixat den idag efter skolan.

I skolan hände väl inte så mycket men jag ska ändå berätta vad som hände varje timme ;)

b-svenskan: var allmänt tråkig
kemi: skrev massa tråkiga saker om försurning
studihandledning: såg på en film. Robin argumentera emot att mobbning inte kommer naturligt för han sa att de kommer narutligt att mobba typ lr nåt :P
lunch
matte: haha jag hade damp och sjöng "I see you" hela timmen x)
svenska:jobbade med ett jobbigt projekt
finska: prata om vår Helsingforsresa och vi far nästa tisdag och kommer hem på fredagen.

Det var vår otroligt "roliga" dag fast det var ju lite skratt där imellan också eftersom de är klass 9b x)

Efter skolan for jag då alltså till sara och fixa på min blogg och så åt vi pizza till middag. Jag åt en kebabpizza och den var skitgod! Hahah jättefin information I know.

TACK till sara som hjälpte mig med bloggdesignen! I love you!!




Sara gästbloggar

Hallå :)

Så nu är designen klar. Hoppas du blev nöjd Emma :)
Om du inte ser, tryck F5

// Sara


"Tjena hämta mat jävla unge!"

Åsså shit nu är hösten verkligen här! De börjar bli kallt men så är de ju faktiskt ju september! Hinner bara blogga lite snabbt för jag ska strax fara iväg på ridning.

I skolan idag var de friluftsdag. Jag,Sara,Frida,Isak,Robin och Weine hade valt vandring vid Norrhavet, så vi var och gick vid Norrhavet i Geta. Det var jättefint där men vi gick hela dagen typ så de blev lite jobbigt i slutet. Haha här kommer en liten replik från dagen(tror jag kommer ihåg den rätt): Tjena hämta mat jävla unge! Haha de var Simon som sa de till Weine allt i en mening.

Ikväll efter ridningen ska jag fara och gratta fammo. Så grattis till dig fammo! (inte för att hon har en dator men ändå ;P)


RSS 2.0