Glad lilla jul!

Ska snart fara till mimmi med familj och fira! Men på dagen var jag ju som sagt på lilla julsmarknad och köpte lite godis och drack glögg på slottet. Riktigt mysigt och roligt att det inte var lerigt som det brukar vara.

Men nu ska jag se på backhoppning. :D






Veckans Låt

Här kommer Veckans låt:



Den ultimata julsången! Vem älskar inte den! Och vilka julkänslor man får när man hör den.

Kaosartad pepparkaksbakning med 9b!

Idag på profilen så baka vi pepparkakor med julmusik, så vi hade det jättemysigt! Dock var det inte så fridfullt med 9b haha. Killarna var lite galna(Frida har bevismaterial på sin mobil ,haha)och så hade vi julmusik på högsta ljud typ  och Kristina fick lite damp. Men alla pepparkakor blev rikitg fina och goda!

Asså shit imorgon är det lilla jul! Det här året har gått så himla snabbt, det känns som om det just var sommar och och imorgon är det lilla jul liksom.
Jag diggar vädret riktigt nu faktiskt. Alla nojsar om att det är så kallt men de är ju mysigt med snö och vinter.   Och idag har det ju snöat så där fint (inte blåst som jag vet inte vad:O) och mysigt!

Min lilla jul imorgon ser ut så här: Först lilla julsmarkanden -> hem och äta tomtegröt -> sen fara till Mimmi och fira och förhoppningsvis får vi besök av lilla julstomten ;D




Lanvin <3 H&M

Idag släpptes ju Lanvin for H&m. Skulle inte ha tackat nej till något av plaggerna ;D  Såg en svart volangklänning som jag verkligen skulle velat haft som julfestklänning!
Men dom sålde ju slut på några timmar...


Försenad "Veckans låt"

Här kommer en lite försenad "Veckans låt":




20.55

Idag har jag varit på stan med Jossan. Vi var till Hasses ur & guld som hade en kille från Thomas Sabo i Stockholm där och han hade med sig massa Sabo grejer. Förhoppningsvis ska jag få nån till julklapp ;D
Vi åt på Hesburger (lyxmiddag;) ) och sen for vi på dans. Lika roligt som alltid!

Imorgon ska hela åk 9:an på studiebesök till handels, yrkes, H&R och vård så då slipper man i alla fall skolan som tur är. Och på kvällen kommer Julia till mig :)



Nu ska jag gå och kolla på DHW!

DHW nörden

Det har varit lite dåligt med uppdatering i helgen men har i alla fall firat farsdag ;D

Idag på gympan var det simning och vi var som vanligt ganska några. Och så var det några helt galna kärringar där! Asså dom var helt knäppa. Det var helt sjukt..

Men efter skolan hade vi luciaövning. Det gick bra, man får bara mer och mer julkänslor!

Min dag imorgon är ganska full med grejor:

skola -> utvecklingssamtal -> fotokurs -> dans

Fast nästan bara roliga saker!

Nu ska jag se på DHW!! :D



Veckans Låt

Här kommer "Veckan Låt":



Bra låt som man fastnar på (har sjungit på den hela dagen efter mattetimmen). Lite gammal men bra ändå ;D

HAPPY!



Mamma kom just hem med Desperate Housewives säsong 6 så nu ska det bli att kolla på den och den är ju 15 timmar och 45 min :D Lycka!



I skolan

Nu är jag i skolan och har matte. Efter skolan idag ska jag fara till staden med Frida, Sara och Isak och göra lite hemlisar ;) och ikväll far jag till fammo.



bild från när vi hade photoshop i 7:an :)


Ja, om man kunde komma på en lite fyndig rubrik...

Ikväll har jag varit och ridit! Vi hoppade så det var riktigt skoj. Jag red skufur :)

Men jag har sträckt mig i muskeln från höften till knäet så jag kunde inga var med på dansen igår och idag kändes det bra men sen efter ridningen hade jag jätteont igen :/ så jag får väl fortsätta vila bara så blir det nog bättre får man hoppas...


Grattis Hanna!

Grattis till våra lilla minsting i gänget! <3<3


Salsa!

Idag ska jag fara med Hanna och dansa salsa och steetdance i Godbyhallen. Ska bli riktigt skoj att testa men de kommer knappast se så snyggt ut när man försöker vifta med höfterna x)


Veckans låt

Här kommer veckans låt!



Bra låt av mitt favoritband One Republic!

"Vi lever i en musikal!"

Haha hade en riktigt rolig skoldag idag faktiskt! Fast det var dåligt att Sara,Frida och Isak(de kristna människorna) inte var i skolan!
Men nu ska ni få läsa om min otroligt underhållande skoldag.
På mattetimmen skrev vi kemiprov, det var ju inte roligt att skriva prov men man slapp i alla fall matten.
Sen på fysiken prata vi om älgar och björnar i en halvtimme typ och på biologin fick vi sluta 10 min tidare så det var lite nice. Efter maten hade vi finska och där prata vi bara om provet typ så det var inga så jobbigt.
Sen hade vi profil med Kristina som var helt vanlig typ, Weine och jag limmade fast lite grejer xP.
Och sista timmen var det den bästa timmen nämligen profil med Berit. Och det är därifrån min rubrik kommer från för Robin spelade Journey - Don't stop believing högt i mediateket och jag, Johanna, Dennis,Weine och Robin sjöng alla med i början så det kändes som en musikal (haha 9b är bäst på att sjunga ;) )! Man hade nästan lust och börja dansa i riktig High School Musical anda,haha. Sen fick vi också lite beröm tills Berit kom och blev arg för att Robin spelade musik.  

Just nu sitter jag hos mina grannar för jag har varit på middag här. :)

Och imorgon ska Hanna och jag fara på salsa och streetdance till godbyhallen. Det ska bli riktigt roligt att testa på!



5 bästa TV-serierna enligt mig!

Nu tänkte jag lista på de fem bästa TV-serierna enligt mig!

På självklar första plats:

1. Gossip Girl

- Nästan alla har väl sett Gossip Girl eller vet vad de är så det behövs knappast någon närmare beskrivning.
En klokren serie som utspelar sig i New York. Har också läst böckerna och dom är lika bra som serien.
Mina favorit karaktärer är Blair och Chuck (också favorit kärleksparet såklart).



2. Desperate Housewives

- Skitbra serie! Först var jag skeptisk till den eftersom den handlar om hemmafruar men när man har sett ett avsnitt kan man inga sluta! Händer alltid nått spännande varje säsong. Blir inga sämre fast det finns sex säsonger av den! Och fler kommer det bli som tur är!
 


3. NCIS

- En helt underbar kriminalserie. Det finns det sju säsonger och jag tror (och hoppas) att de kommer flera men jag är inte helt säker. Det handlar om ett kriminalteam med ledaren Gibbs i spetsen (Mark Harmon) som har ett fall som dom ska lösa varje avsnitt.
- Första och andra säsongen är Kate (Sasha Alexander) med men dör i slutet av andra säsongen(:´() och sen kommer Ziva (Cote de Pablo) med i teamet istället.

 

4. OC

- OC utspelar sig i Kalifornien med huvudrollerna Seth, Ryan, Summer och Marissa. Serien kretsar kring deras liv och i sista säsongen går dom på college.
- De tre första säsongerna var jättebra men den fjärde säsongen (efter Mischa Bartons avhopp) var inte så jättbra. Så man kan säga att de gick utåt med serien men karaktärerna och skådespelarna är jättebra!



5. Vänner 

- En lite äldre serie men rikigt rolig och bra! Jag har dock bara sett 5 av de 10 säsongerna som finns men vet ändå nästan vad som kommer hända i stora drag. Fast serien nästan bara utspelar sig på 3 platser så är den skitbra!

 

Ni får gärna kommentera vad ni tycker! :)


Kort skoldag

Idag hade jag en ganska nice dag! På b-engelskan såg vi på film, på finskan flumma jag och Hanna typ (vi var prinsessot x)) och sista timmen på engelskan fick vi hål! Var så jäkla skönt att få håltimme sista timmen för Sara och jag hade kört med mopparna till skolan så vi kunde fara hem direkt som tur var. Men däremot ösregnade det när vi for hem...

Så efter skolan har jag bara övat på kemiprov och matteprov, läst ut en jättebra bok och varit på datorn. Så jag har inte varit så speciellt social idag känns det som.

Men imorron är det dunderdans :D



Haha så jäkla skön bild på skådisarna från världens bästa serie! (bilden är snodd från Julia ;) )


November!



Nu känns det verkligen som om det snart är vinter! Vi är ju inne i november. Om en månad är det lilla jul och lilla julsmarknaden (som är en STOR tradition). :D

Idag hade vi simning på gympan. Vi var bara 8 st av alla 18 i klassen som simmade. Så det är inte så svårt att räkna ut att simningen på gympan inte är så populär. :P Och det var bara Isak av killarna som var med (som vanligt).

Efter skolan var det luciaövning. Det gick bra tyckte jag fast vi är bara 6 stycken som är med. Så om det är nån finströmare som inte är med i Lucia men vill vara med så är det inte försent att anmäla sig!

Ikväll har jag bara varit på datan och sett på The Event.

RSS 2.0