Två veckor till paradiset!

Om bara två veckor kommer Mimmi och jag befinna oss i Mexiko med våra familjer! Ska bli helt underbart att fara bort och få lite sol och så har man ju bästa ressällskaper också ;D So excited!




Tanssi!

Idag har jag varit med Julia. Eftersom det var iskallt ute (och jag har tappat bort min ena vante :P) så gick vi till bagis och drack varm choklad och myste lite. Sen åkte vi hem till Julia med buss och det var första gången jag åkte stadsbussen hehe lite efter. När vi kom hem så såg vi made och top model och mobbade lite männsikor där, nej men de var lite udda bara för top model såg ut som om det skulle ha varit inspelat på 90 talet.  

Nu måst jag göra mig i ordning för att fara på dans!


Från dansavslutningen

Let The Pictures Speak!

Dagen: -> Tjudö














Ögongodis? -check!





Eller vad säger ni kära läsare?







Gratis Spotify Premium!

Om man vill ha spotify premium helt gratis!
--> http://www.streaminvite.com/ref/22509



Beställt från H&M

Idag beställde jag detta från H&M :) Hoppas bara att det hinner komma innan resan...









           



Happy Sweet Sixteen Frida!




Bilder!

Haha bara för att jag har tråkigt tänker jag lägga upp lite bilder från min mapp i skolan. Kanske inte så intressant men roligt att kolla bak vad man har gjort typ ;D







Frida och jag hade ett projekt tillsammans i profilen (i sjuan) då vi "for" till USA och nu när jag kolla runt i min mapp hitta jag massa bilder från det x)

haha vad bra vi bar på photoshop













Jag, Isak, Johanna och Elisabeth hade också ett profilprojekt tillsammans men det var i 8:an
vi skulle typ visa olika känslor






Förra året i svenskan hade Frida och jag ett svenskaprojekt och då mobbade vi sara lite x)




Hål!

Nu sitter jag i datasalen med Sara och Frida för vi har hål för vår lärare har typ brutit armen :/ Lite typsikt att man inga kunde ha hål sista timmen så att man skulle kunna vara hem men men...
Har väl inget speciellt intressant att säga förutom att vi hade jättegod lunch vilket var kycklingsallas och currysåsen som är till är skitgod! 



Tjugonda knut sopas julen ut!

Gud vad skönt att man inga har nån jobbig matteläxa idag. har typ haft matteläxa varje dag känns det som... Så nu kan jag kolla på skidskytte och lyssna på spotify.

Och ikväll ska jag på första dansträningen :D Känns som om det var jättelängesen så de ska bli skitskoj!

Så jag missar när alla barnen kommer och sopar ut julen fast jag sörjer det inga så mycket. Men jag godisstrejkar så jag får inga äta de godiset som Erik inga vill ha och det sörjer jag mera x)



8.1.2011

Hej!

Måste bara säga att det här jullovet har gått otroligt snabbt! Känns inte som om jag har gjort något fast jag typ har gjort något varje dag :P Men har ändå haft ett roligt jullov som mest har spenderats med vänner. Fast änn är ju lovet inte helt slut!
Idag tror jag jag ska fara till fammo o faffa och kanske köra lite snöskoter. Och så ska jag se på tour de ski!

Men igår var jag och Sara in till ZizZac rean och jag köpte:

-ett par cheap monday jeans
-en WESC tröja
-2 björn borg trosor


haha en bild från när jag och Jossan kör skoter på sundet för två år sen :>


Veckans Låt

Här kommer Veckans Låt:


Afrodans!

Idag var jag och Mimmi till Avancia och körde ett afrodans/poweyogapass. Det var uppbyggt så att man först värmde upp med yoga och sen gjorde man afrodans och till sist stretcha man med yoga. Det var lite roligt för i slutet lade man sig på mattan med en filt över sig och typ halvsov xP

Nu är jag hos Mimmi och ser på tour de ski medans hon duschar men snart ska vi väl fara hem till mig och äta middag!





2011!

Gott nytt år alla!!

Hann aldrig blogga igår på nyårsafton så det blir ett lite försenat gott nytt år. Jag friade ju nyår med Sara och Jossan med familjer hemma hos Sara. Vid tolvslaget kom Ronny,Kevin och Tobbe och friade in det nya året med oss!














Hahah den här bilden är vär typ tagen kl 4

RSS 2.0