Veckans låt

Här kommer veckans låt:



Blev förvånad när jag hörde den för jag tycker den är riktigt bra och den fastnar fast det är Darins låt. Videon är också rätt så bra.

Ikuisella laihdutuskuurilla

Haha, den som kan översätta min rubrik får kommentera svaret ;)
Ja idag har jag övat på finska. Skit jobbigt med två språkprov samma vecka! Först svenska och sen finska...
Men engelskan är ju i alla fall lättare än finskan :P

Jag skulle ha varit på dunderdans ikväll också men Erica var sjuk så de blev inget :(

Men nu ska jag gå och öva lite till på finskan...

Blake Lively och Penn Badgley har gjort slut :( Dom som var så söta både i verkligheten och i Gossip Girl!


Stressig dag

Igår hann jag inga blogga så mycket för jag måste öva på engelska prov som jag hade idag och så var det fotokurs efter skolan och på kvällen var det dunderdans. Fotokursen var kul. Vi kolla på massa bilder som vår ledare Rob har tagit (och på våra egna tagna bilder) och han har t.ex. fotat prins William och Liam Gallagher från Oasis så det är lite tufft ;).

Dansen var jättekul för vi har en riktigt nice dans ;) men sen så gjorde vi lite jobbiga övningar så mina magmuskler är helt pajade. xD

Ikväll var det ridning. Vi red inne i ridhuset och jag red Grimstein. Det var riktigt kul! :)


En bild från en uteritt sommaren 2009. Ser ni var jag är? ;P



-





Pics

Här kommer ett collage från igår.




Dunderdans <3

Igår fick Mimmi och jag vara med på en uppvisning med de avancerade på Breidan :D
Ålands Kommunalanställda hade någon jubileumsfest som vi uppträdde på. Vi hann inga öva före så de var lite kaotiskt men de gick ändå jättebra!
Vi körde det programmet som var på Kulturnatten så jag hade ju sett det och varit med förut.
Jag och Mimmi dansade beat it, waka waka, telephone och can´t touch it. Beat it och waka waka gjorde vi ensamma med tre mindre tjejer. :) Det som var så himla roligt också var att vi hade olika outfits på oss så det gjorde allt mycket häftigare. 
Var faktiskt inte så jättenervös innan men man fick ju sån energi av att stå på scenen och det var typ 170 personer där så det var ganska stor publik.

Kommer kanske nån bild om det finns senare ;D


6-4 4-6 5-5

Ja min rubrik undrar ni kanske vad är och det är Jarkko Nieminens siffror i Stockholm Open mot Mayer. Håller på kollar på matchen nu. Han spelar ju mot tysken Mayer som Söderling förlora mot och det går riktigt bra!
Och nu är det som speakern sa: Finsk matchboll! 

Riktigt kul att han har sånt stöd från läktaren. Antingen så är det mycket finnar och kollar heller så hejjar svenskarna på grannen för en gångs skull!




23.10

Idag fyller min lillebror år så jag har typ bara städat. Inte så kul men det måste väl göras de också.

Men medan jag har städat så har jag hållit koll på IFKs match och det verkar ju som om dom håller sig kvar i ligan i alla fall. Det har inga blivit att fara på så många matcher den här säsongen (bara varit på en match) men den matchen spela dom inga bra heller och om man ser på resultatet så ser man ju att dom inte har spelat bra den här säsongen. Man får väl hoppas på att dom rycker upp sig till nästa säsong!


Veckans låt



En bra låt som fastnar med en gång!

16.00

Igår var de dunderdans och jag hann aldrig blogga. Men dansen var jätteskoj! Vi har en jäkligt snygg o rolig dans så alla måst komma och kolla på var julavslutning ;)

I skolan var väl allt rätt så vanligt. Hade några gapskratt! Hade Virginija(en vikarie) på samhällan så den var chill.
Igår hade också alla finströms flickor som ville lucia möte så snart blir det väl att fotografera våra kandidat fotografier och sen börja öva till den 13 december.



Mysig höstdag

Denna dag har spenderats hos fammo och faffa. :) Jag körde moppe dit och sen vi kl 3 typ kom Jossan dit. Vi var fotografer under dagen kan man säga för att Brage(faffas bror) var uppe vid skorstenen och skulle fixa något och han är lite tövlig så vi måste dokumentera det. x)

Sen åt jag middag där. Vi firade att Brage hade klarat av sitt lilla jobb som sotare. Till efterrätt blev det en äppelkaka som jag hade gjort o den var jättegod! 


Nytt från Sthlm

Tänkte att jag skulle lägga upp en bild på vad jag shoppa i Sthlm så här kommer en:



Stickad tröja från BikBok
Solglasögon från Accent
Shorts från H&M
Lacktights från JC
Halsduk från JC
T-Shirt från H&M   

'

Snodde bilden på Isabelle, Mimmi och jag från Jossans blogg ;)

Fotoshoot

Nu e jag hos Sara. Jag,Frida,Jossan o Sara var o fota lite i höstvädret. Ni får antagligen se resultatet sen ;)



Imorron eller ikväll ska jag visa vad jag köpte i Sverige!


Flickan från ovan

Nu ska Jossan och jag se på den här filmen som vi låna på Shell:


Veckans låt

Tänkte skapa ett ny liten grej på bloggen "Veckans låt". Varje fredag tänkte jag lägga upp en bra låt som ska få äran att vara "Veckans låt".

Så veckans låt är:


Nu är det verkligen storm!

Sorry för dåig uppdatering men det har varit lite fullt de senaste dagarna känns det som. Jag har varit hos fammo o faffa( o dom har ingen dator), dansat och ridit och så har jag faktiskt inte orkat blogga.

Idag skulle egentligen jag ha varit till Sverige med Mimmi,Jossan o Isabelle men det var så blåsigt så vi for inga. Vi var rädda att båten inga skulle gå hem och så rang Mimmi för en stund sen o sa att båten inga skulle gå ikväll så det var tur att vi inga for! Men imorron far vi istället. 

Idag har Jossan varit här och vi åt lunch på Wirrans. Sen blev det bowling med min familj, Mimmi,Mogge o moster. Jag, Mimmi,Jossan och pappa var ett lag och jag kom tvåa ;).   

Så här blåsigt är det nu:







Btw I looooove Blake/ Serenas Chanel väska! En sån ska jag ha nån gång i mitt liv! Haha jag får gifta mig rikt ;)


Mitt andra hem denna vecka

Nu sitter jag på redaktionen och har inget att göra för jag väntar på en tjej som kommer om typ en halvtimme. Så för att underhålla mig chattar jag med Sara och Alma( som sitter typ 15 m bort) på fb.

Igår var jag på ”jobb” från kl.  9-19 så jag var rätt så slut när jag kom hem men det var jätteroligt! Först gjorde jag lite grejs på redaktionen och 15.30 gjorde jag ett litet hemligt uppdrag. Ni får se i tidningen imorron ;).

Men nu ska jag börja jobba igen!

iMac

Nu sitter jag på Ålandstidningens redaktion och skriver lite. Jag skriver ju på en Mac dator och först tyckte jag att den var jättejobbig men nu börjar jag gilla den! Dom är faktiskt riktigt behändiga och snabba så nu skulle jag gärna ha en mac själv ;)

Idag ska jag jobba lite övertid för jag ska intevju en tjej och vem det är får ni se i fredagens ålandstidning ;) (tror jag iaf :P)

Ikväll blir det att fara på kalas till min farbror Rainer(Jossans pappa)!

"I've paid a price and I'll keep paying"

Måste bara lägga upp en jättebra låt:


Reporten Emma ;)

Idag har jag varit första dagen på Ålandtidningen. Det var jätteskoj! Först var jag med vid ett reportage och sen har jág hållit på skrivit lite nöjes grejer. Jag och Sara åt lunch på Savoy med Hanna och Robin.

När Sara(som var fotograf) och jag sluta gick vi till Hanna och mötte upp henne och Ida och sen gick vi till Magazine där vi träffa Julia. Sen gick vi alla och fika på Bagarstugan. Sen gick Sara, Julia och jag på stan tills Sara for på dans och jag for hem med 17.05 bussen.  

Ikväll ska jag fara till fammo o faffa :)


.

Här kommer en bild på hur Robins moppebil ser ut på riktigt(johan tvinga mig att lägga upp den):


Moppebil!

Idag fick Sara och jag skjus av Robin till skolan, de var roligt att åka i moppbilen x)

Efter skolan for vi tre till mattssons och Sara och jag köpte glass o robin köpte läsk(haha jätterolig info I know) och sen for vi till Kvarnbo där vi träffa Simon och sen for vi hem till han o åt glass. När vi for hem från han mötte vi Johan så då måste vi vara lite sociala med han oxå så vi for hem till han en stund. Hos Johan prova Robin en jätterolig mössa x) men tyvärr fick jag ingen bild på de. :(

Ikväll är der open by night så de blir nog att fara in med Sara,Hanna,Isak,Frida och Jossan. :)


RSS 2.0